Regulament: Administratorii acestui chat isi rezerva dreptul de a bana/interzice pe oricine cu sau fara motiv! Pentru a evita orice probleme in privinta nickname-ului (porecla) va rugam sa-l inregistrati.


Regulament: Nu sunt permise injurii, insulte, jigniri, limbaj licentios, acuzatii fara dovezi sau alte adresari necorespunzatoare sau cu caracter obscen si orice alt gen de expresii vulgare dar si remarcile rasiste sau sexuale. Nu este permisa folosirea numelor ofensatoare pentru diverse categorii sociale sau care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare sau reclama publicitara a altor site-uri.


Regulament: Nu-i insultati si nu-i jgniti pe ceilalti participanti la chat. Fiecare dintre noi vine aici sa se simta bine, nu sa fie victima unor refulari! Este interzis folosirea amenintarilor la adresa operatorilor sau a userilor dar si utilizarea scripturilor care trimit mesaje, notice, invitatii, scanarea porturilor sau DCC Send/Chat. In mod normal utilizarea scripturilor este permisa doar operatorilor


Regulament: Hartuirea pe canal nu este tolerata

Regulament: Nu faceti reclama altor Chat-uri, Site-uri sau altor Link-uri cu exceptia celor cu profile fyestachat.org si celor de YouTube. Nu faceti abuz de smile-uri(abuzul de smileuri este considerat flood). Daca va hartuieste cineva pe privat, ignorati-l. Daca autorul va continua hartuirea pe canal, va fi tratat ca atare. Operatorii sunt aici pentru a monitoriza activitatea pe canal si a asigura confortul utilizatorilor. Ei dispun de posibilitatea de a da Kick sau KickBan si se folosesc de aceasta posibilitate doar atunci cand este cazul. Nu se obliga o persoana pentru a avea o discutie pe privat sau pe public daca aceasta nu este de acord. Operatorii nu pot administra si nu vor raspunde activitatilor din privat


Actiunea operatorilor

Regulament: Rolul Operatorilor nu este sa va dea afara sau sa va interzica accesul pe chat fara motiv. Ei sunt simpli moderatori ai chat-ului unde sunt desemnati pentru monitorizarea activitatilor de pe chat si au grija ca regulamentul sa nu fie incalcat. Spam-ul chiar si in privat duce la banarea permanenta pe chat atat cat si pentru injurii/jigniri asupra unui utilizator/operator! Puteti sesiza operatorii cu privire la orice incalcare a diverselor reguli ale chat-ului trimitandu-ne mail de pe pagina de Contact.


Regulament: Nu este nimeni obligat sa dea webcam impotriva vointei sale. Cei care cer si aproba o fac pe propria raspundere. Nuditatea este strict interzisa la webcam. Daca cineva va refuza accesul la webcam nu insistati si va rugam nu-i jigniti. Operatorii/adminii nu raspund de webcam-urile private! KICK = Actiunea de avertisment sau a scoate un utilizator afara de pe canal. BAN = Actiunea de a interzice/bana accesul unui utilizator pe canal. MUTE = Actiunea de a nu permite in continuare conversatia user-ului pe main.


Bine de stiut

Regulament: Folosirea injuriilor si orice alt gen de expresii vulgare adresate operatorilor poate duce pana la interzicerea pe perioada nelimitata. Va rugam nu insistati pentru a primi access pe CHAT. Acest drept se obtine (depinde vechime si de comportamentul fiecaruia), NU se da la cerere!!


De retinut! Administratorii isi rezerva dreptul de a modifica, fara a anunta in prealabil, detaliile acestui regulament. Sugeram vizitarea periodica a acestuia pentru a fi la curent cu modificarile facute.


Copyright © 2017 ChatulFetelor.Biz. Toate drepturile rezervate.

Chatul FETELOR , Chat Romania .Chat cu webcam GRATIS . Chat online , Chat ROMANESC